UtopiaMarkets Il·lustració 2018

Els pròxims dies 19, 20 i 21 d'octubre inaugurem la segona edició d'UtopiaMarkets Il·lustració!

Després de l'èxit de la primera edició, en què ens van visitar més de 4.500 persones, obrim les nostres portes per continuar gaudint de la il·lustració acollint a més de 60 artistes i un munt d'activitats: un concert il·lustrat amb el grup Las Ruinas, retrats en directe, exposicions, taules rodones, duel d'il·lustradors, tallers infantils, projeccions.... tot això al mateix temps que se celebra a Utopia el festival d'il·lustració Bill Festival, organitzat per l'APIC, amb qui ens hem aliat per sumar més i per oferir-vos una experiència encara millor.

 UtopiaMarkets (www.utopiamarkets.com) és una iniciativa que dóna suport al talent i la creativitat de la ciutat, organitzada per l'Associació Cultural Utopia126. No t'ho perdis!

UM_AF_CARTELL_ILLUSTRACIO2.jpg